TV Commercials

Waar je ook kijkt, overal kom je video tegen. Bij de bakker en de slager, bij de apotheek, in de sportkantine maar ook in het openbaar vervoer of via led-schermen in het centrum van steeds meer steden. Het wordt steeds vaker ingezet. Video heeft nu eenmaal een hoge attentiewaarde en blijft boeien.

TV commercial
Televisiereclame is een zeer doeltreffende manier om je boodschap te communiceren. De combinatie van beeld en geluid is intensief en krachtig. Ideaal om een bepaald imago te kweken, te verbeteren of een boodschap te verkondigen! Via social media of de eigen website is een tv spotje ook gemakkelijk te verspreiden onder een groot publiek. Pressplay kan het hele proces verzorgen; van idee tot en met het aanleveren bij de uitzendorganisatie.

Bedrijfsfilm 
Bestaande en potentiële klanten een goede indruk geven van jouw bedrijf? Met een bedrijfsfilm geef je jouw doelgroep een kijkje in de keuken. Laat zien wie je bent en wat je doet. Wij maken een bedrijfsfilm die jaren meekan.  Gebruik hem voor op een video brochure (nieuw!) laat ons uw dvd’s verzorgen maar zet hem vooral ook online en laat je website leven!