video brochure

De video brochure is hét nieuwe visitekaartje. Een luxe brochure met een lcd scherm aan de binnenkant. Een nieuw product waar je absoluut indruk mee maakt! Open de video brochure en je bedrijfsfilm begint automatisch te spelen. Inclusief geluid! Want al onze video brochures zijn voorzien van een ingebouwde speaker.

LCD Display
De videobrochure is leverbaar met een kwaliteits lcd display van 2.4 inch, 2.8 inch, 4.3 inch en zelfs met 5 of 7 inch! De brochure is voorzien van een oplaadbare batterij die ongeveer 1,5 uur meegaat. Via de bijgeleverde USB kabel kan hij eenvoudig weer worden opgeladen. De video kan zelfs worden vervangen. Je moet die keuzemogelijkheid wel even aangeven bij de bestelling. Wanneer je de videobrochure via de USB kabel met je computer verbindt zal hij als externe schijf worden herkend. Het oude filmpje kan je zo vervangen door een nieuwe video. Je blijft zo dus nooit met een verouderde brochure zitten!

Buttons
Zijn er meerdere filmpjes? Door buttons toe te voegen op de brochure kunnen we meerdere filmpjes op de kaart zetten. Er zitten, indien gewenst, 3 buttons bij de prijs inbegrepen. Meer buttons plaatsen is uiteraard mogelijk. Is er één filmpje, dan kan je ook denken aan een play-pause button of volume buttons.

Geheugen
De videobrochures zijn voorzien van een 128Mb of 256Mb geheugenkaart. Hier kan ongeveer 10 minuten video op. Voor langere bedrijfsfilms is het geheugen uit te breiden. 

USB Stick
Naast video's is het ook mogelijk andere bestanden op de video brochure te zetten. Deze bestanden zijn alleen toegankelijk als de brochure wordt verbonden met een computer. Denk bijvoorbeeld aan een offerte of pdf bestand. Op deze manier kan de videobrochure dus ook gebruikt worden als USB stick.

Formaat
Het formaat van de brochure bepaal jij zelf.  A4 of A5, portrait of landscape, een eigen maat... Samen ontwerpen we de perfecte videobrochure.
Wij laten je graag enkele demo's zien!

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een scherp geprijsde offerte op maat. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de beste prijs!

 

scherpe offerte